Klantenservice (ma-vr van 7-22 uur): +31 (0) 858880173 (lokaal tarief)

Bestelling

A. Bestelling opgeven

Hoe kan ik bij Tirendo.nl bestellen?

Op www.tirendo.nl kunt u in alle rust en zonder enige verplichting uw favoriete banden uitzoeken. Als u wilt bestellen, vragen wij van u een geldig e-mailadres en een factuur- en verzendadres.

Zoekfunctie:

De eenvoudigste manier om passende banden te vinden, is door onze zoekfunctie op de startpagina van Tirendo te gebruiken.

  1. Kies de door u gewenste bandensoort.
  2. Controleer welke bandenmaat u nodig hebt voor uw auto of motorfiets en voer deze in het zoekvenster in.
  3. Afhankelijk van uw voorkeur, kunt u ook een geschikt bandenmerk, evenals het gewenste bandenseizoen uitzoeken.
  4. Daarna krijgt u van ons uw persoonlijke bandenaanbod.

Zodra u een keuze hebt gemaakt, kunt u uw bestelling plaatsen. In het winkelmandje vindt u een overzichtelijke weergave van de door u uitgekozen banden. U hebt dan nog de mogelijkheid om veranderingen aan te brengen in uw bestelling door de geselecteerde items of de aantallen te wijzigen of te verwijderen.

Bestelling:

Vervolgens wordt u gevraagd om de benodigde contactgegevens voor uw bestelling in te voeren.

Hierbij bieden we u twee verzendmogelijkheden aan:

  1. Levering op één factuur- of verzendadres
  2. Levering bij een montagepartner in uw omgeving

Aansluitend kiest u uit één van onze betaalmogelijkheden en gaat u naar het besteloverzicht met alle relevante informatie over uw bestelling. Na het doornemen en bevestigen van de Algemene Voorwaarden kunt u uw bestelling plaatsen.

Na ontvangst van uw bestelling, sturen wij u direct een bevestiging per e-mail.

B. Bestelling volgen

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

U ontvangt van ons een verzendbevestiging met een pakketnummer waarmee u uw zending kunt volgen.

Hebt u vragen of zijn er onduidelijkheden, neemt u dan eenvoudig contact met ons op via e-mail: service@tirendo.nl

Of via:

02/ 808 65 43

Maandag - Vrijdag van 7:00 – 22:00 uur (lokaal tarief)

C. Betaalopties

Al onze betaalopties worden door onze payment provider PayOne voorzien. PayOne beschikt over een PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard)-certificaat, wat opgericht werd door de vier grootste credit card bedrijven Visa, MasterCard, AmericanExpress en Discover. Het garandeert veiligheid van informatie en werd gecreëerd om credit card fraude te voorkomen. U kan het bewijs van certificaat hier vinden, waarbij u de Pdf-verklaringen in de kolom rechtsonderaan vindt.

Tirendo biedt u de volgende betaalmogelijkheden (prijzen zijn altijd inclusief BTW):

1 Creditcard

Betaal gemakkelijk en veilig met VISA of MasterCard.
Het afschrijven van het bedrag van uw creditcardrekening heeft plaats nadat de goederen op het door u aangegeven adres zijn afgeleverd. Doordat de overdracht van uw creditcardgegevens via een met SSL beveiligde verbinding gebeurt, voldoet uw bestelling bij ons aan de hoogste veiligheidsnormen. Alle persoonlijke gegevens worden versleuteld en kunnen niet door derden gelezen worden.

2 Bancontact/Mister Cash

U kunt bij ons ook betalen met Bancontact/Mister Cash, wat online op bijna dezelfde manier als internetbankieren verloopt.

Hoe werkt het? U wordt direct doorverwezen naar een beveiligde webpagina, nadat u deze betaalmethode geselecteerd hebt. Op deze pagina vult u uw bankkaartgegevens in en komt u terecht in uw eigen vertrouwde bankomgeving. Belangrijk is dat u een kaartlezer nodig heeft. Hierna keert u terug naar Tirendo.nl, nu is uw betaling en bestelling geslaagd!

3 Bankoverschrijving

Indien u kiest voor betaling via bankoverschrijving dan schrijft u zelf het totale bedrag vooraf over op onze bankrekening. Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons de bijbehorende betaalgegevens. Uw bestelling wordt 3 dagen voor u gereserveerd en direct verzonden na betaling.

4 PayPal

Betaal gemakkelijk en veilig met PayPal.
Het bedrag wordt van uw PayPal-rekening gehaald zodra uw bestelling ons magazijn verlaat.

Om dit te doen dient u aan het einde van uw bestelling voor PayPal te kiezen. Om de betaling te bevestigen dient u zich bij PayPal aan te melden. Wij brengen u als klant geen kosten voor betaling via PayPal in rekening. U hebt echter wel een geverifieerd PayPal-account nodig. Als nieuwe PayPal-klant kunt u zich als gast aanmelden of een PayPal-rekening openen. Let op: PayPal-betalingen gaan via onze Duitse bankrekening!

5 iDEAL

U betaalt gemakkelijk, zeker en vlug direkt met uw online bankrekening.


Tirendo International

Partner

tirendo.nl, un'offerta di Tirendo Holding GmbH